Laatu on meille kunnia-asia

Laatu, kehitys ja turvallisuus ovat olleet K. Hemmilä Oy:lle kunnia-asia aina yrityksen alkuajoista saakka. Koko henkilökuntamme on sitoutunut alaa säätelevien lakien sekä laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmien vaatimusten mukaiseen toimintaan. Näin voimme luvata, että kaikki toiminta sekä dokumentaatio on läpinäkyvää ja ajantasaista.

 

Koko henkilökunnaltamme löytyy ammattipätevyys- ja työturvallisuuskortit. Lisäksi henkilökunnastamme löytyy työntekijöitä, joilla on vesihygieniapassi, rataturva ja ratatyöstä vastaavan pätevyys.

 

Viime kädessä ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme, ajanmukainen kattava kalusto sekä huolellinen suunnittelu kaikissa kohteissa takaavat toteutuksiemme ensiluokkaisen laadun. K. Hemmilä Oy suunnittelee kohteidensa laadunvarmistustoimenpiteet ja kirjaa ne työmaan laatusuunnitelmaan. Näin voimme samalla seurata asiakasryhmiemme toimintaympäristöjen tarpeita aktiivisesti ja samalla kehittää prosessejamme, tuotteitamme ja palveluitamme vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme alati muuttuvia tarpeita.

 

K. Hemmilä Oy

Rängenkatu 4 32810 Peipohja

Mikko Hemmilä:

0400 784 444

hemmila(at)hemmila.fi

COPYRIGHT © K. HEMMILÄ OY 2019 ALL RIGHTS RESERVED.