RATKAISUJA HAASTAVIIN KOHTEISIIN

K. Hemmilä Oy:n tuotevalikoimasta löydät ratkaisuja teknisesti, aikataulullisesti tai taloudellisesti haastaviin kohteisiin ja tilanteisiin. Tuotteemme ovat vuokrattavia tai myydään työsuoritteen kanssa poikkeuksena päällystesalaojaputket, jotka myydän metri- tai kappaletavarana. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos löysit tarpeisiisi sopivia ratkaisuja.

 

Nyt meitä ei pidättele routa, ei jää! HW3600 Sulatus- ja lämmitysyksikön avulla voidaan ratkaista useat talviset ongelmakohteet. Joustavat lämpöletkut levitetään sulatettavalle, kovetettavalle tai pakkaselta suojattavalle alueelle. Neste kiertää suljetussa järjestelmässä ja johtaa lämmön suoraan kohteeseen. Letkut peitetään eristepeitteillä lämmönjohdon tehostamiseksi ja lämpöhukan välttämiseksi. Yksikkö toimii miehittämättä jopa useita vuorokausia, GSM-valvonta ilmoittaa mahdollisista häiriöistä. Yksikkö voidaan helposti kuljettaa työkohteisiin perävaunurakenteen ansiosta. Helppo asentaa ja purkaa.

Käyttökohteita:

-rakennustyömaat

-maarakennuskohteet, mm. erilaiset putkilinjastot

-roudan sulatus ja pakkasen esto

-valukohteet, betonin kuivatus ja pakkasen esto

-lämmityskäyttö

-korjauspäivystys, mm. kaukolämpölinjat

HW3600 Sulatus- ja lämmitysyksikkö

Saatavilla:

Vuokrattavana vaununa

Urakoitavina kohteina

Tilattavissa työmaalle asennettuna ja valvottuna sopimuksen mukaan

LATAA ESITE

FX-päällystesalaojaputki on polypropeenisuodatinkankaalla päällystetty salaojaputki. Varsinainen salaojaputki on aivan perussalaojaputki. Suodatinkankaana käytetään Typar SF40 136 suodatinkangasta. Suodatinkangas on valmistettu jatkuvista polypropeenikuiduista termisesti sitomalla. Materiaali ei maadu. Päällysteputkea voidaan käyttää sellaisenaan ojituksissa tai yhdessä salaojasoran kanssa. Päällystemateriaali estää tehokkaasti juuriston, hienojakoisen maa-aineksen, sekä ruosteen tunkeutumisen putkeen.

Käyttökohteita:

-infrarakentaminen

-puistot ja puutarhat

-hautausmaat

-hienojakoiset maalajit, joissa salaojaputki/salaojasorayhdistelmä ei toimi

-ruosteiset maalajit

 

Päällystesalaojaputki

Saatavilla:

FX-kieppeinä seuraavasti:

DN50 (50/44)x100m SN8

DN65 (65/58)x100m SN8

DN80 (80/72)x100m SN8

DN100 (100/90)x50m SN8

DN125 (125/113)x50m SN4

 

FX-salkoina seuraavasti:

110/95 x 6m SN8

LATAA ESITE

Typar SF40 136 suodatinkangas on valmistettu jatkuvista polypropeenikuiduista termisesti sitomalla. Materiaali ei maadu. Sillä voidaan mm. päällystää salaojaputkia, jolloin putkien tukkeutumisriski pienenee ja niiden käyttöikä pitenee.

Käyttökohteita:

-salaojaputkien päällystäminen

 

 

 

Typar SF40 136 suodatinkangas

Saatavilla:

0,2m x 150m rullissa

Muita kokoja tilauksesta

Esimerkiksi putki tai kaapelivetoja tehtäessä tulee vastaan tilanteita, jolloin suunniteltu linjaus menee sellaisesta kohdasta, että veto pitäisi pystyä tekemään varsinaista pintaa rikkomatta. Tyypillinen tällainen tilanne on tien tai junalinjan alittaminen. Meiltä löytyy ratkaisu myös tähän ongelmaan.  Alitusvaunulla eli kansankielellä myyrällä pystymme alittamaan teitä tai muita vastaavia herkkiä kohteita, niiden pintaa rikkomatta. Näin syntyy huomattavia taloudellisia ja ajallisia säästöjä.

Käyttökohteita:

-teiden alitukset

-junaratojen alitukset

-kohteet, joissa alitus täytyy tapahtua mahdollisimman pienillä pintavaurioilla

 

 

Grundonat 130P

 Alitusmyyrä

Saatavilla:

Vuokrattavana vaununa

Urakoitavina kohteina

K. Hemmilä Oy

Rängenkatu 4 32810 Peipohja

Mikko Hemmilä:

0400 784 444

hemmila(at)hemmila.fi

COPYRIGHT © K. HEMMILÄ OY 2019 ALL RIGHTS RESERVED.